Produkter för ail malaga (3)

Beaujolais Byar

Beaujolais Byar

Traditionell beaujolaismetod: Semikarbonsyrning. Vinet får vila i rostfria tankar för att bevara all fräschör från frukten som är typisk för Beaujolais. SMAKNOTER Intensiv och djup rubinröd färg med glänsande reflektioner. Uttrycksfull, näsan erbjuder kryddiga, rostade och vaniljiga aromer samt fruktiga inslag av björnbär och surkörsbär. Munnens angrepp är fullt av harmoni, runt och läckert. Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Gyllengul färg, klar. Citrus-, blommor och vita fruktnoter med inslag av mandel. Gourmand och skulpterad, gommen är uppfriskande med en elegant avslutning.
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Skinande gyllene färg med gröna reflektioner. Fräsch, intensiv med toner av stenfrukter (persika, aprikos) och torkad frukt (mandel, hasselnöt). Tonisk, köttet är vinöst, subtilt, välbalanserat av en naturlig friskhet.